Sax Sanitair is de toonaangevende groothandel in sanitair, verwarming, ventilatie en duurzame energie. Een icoon in de wereld van bouwpromotoren en professionele installateurs. Het bedrijf is uitgegroeid van 12 werknemers tot een organisatie met meer dan 364 mensen in dienst en hun omzet klom omhoog tot 140 miljoen euro. Ze werken samen met bekende Europese merken, professionele leveranciers en installateurs.

 

De integratie van de DocTrails oplossing van D Soft was eenvoudig uit te voeren binnen de bestaande ICT infrastructuur van Sax en maakt de uitwisseling van elektronische berichten mogelijk om op een efficiënte en gestructureerde manier.

Berichten kunnen worden afgeleverd via het portaal, X-400 of via de DocTrails connector. In het portaal krijgt de gebruiker een gedetailleerd overzicht van de binnenkomende, uitgaande en foutieve berichten. DocTrails zorgt ervoor dat de elektronische handelsdocumenten worden voorzien van een elektronische handtekening zodat de oorsprong en het uniek zijn is gegarandeerd.