Onze producten

doctrails

DOCFLOWS

appserver

DocTrails is een universeel berichtenplatform. Het platform zorgt voor een automatische en gecertificeerde uitwisseling van berichten tussen verschillende ERP-systemen.

meer info

Ons doel is om een volledig hands-off documentverwerkingsservice aan te bieden. D Soft zal DocFlows trainen voor uw specifieke markt en type documenten, zoals bv. facturen en orders. U voorziet ons van monsters, wij trainen het model. DocFlows zal volledig geïntegreerd zijn met DocTrails.

 

COMING SOON !!!

De AppServer is het centrale gedeelte van de webshopdienst die benaderd kan worden via een WebAPI om gegevens op te vragen voor de Mobiele APP. Met deze app kunnen klanten bestellingen plaatsen bij leveranciers die door DocTrails verder afgewerkt worden.

meer info

iSigner

iSigner is een geavanceerde dienst voor digitale handtekeningen. Deze dienst biedt digitale PDF- en XML-handtekeningen in zowel lokale als externe modus. Documenten kunnen worden ondertekend met gekwalificeerde of geavanceerde certificaten die resulteren in gekwalificeerde of geavanceerde handtekeningen overeenkomstig de eIDAS-wetgeving.

 

meer info

Doczend

DocZend is een webapplicatie specifiek bedoeld om grote bestanden (tot 6 Gigabyte) op een veilige en betrouwbare wijze te verzenden via het Internet.

meer info

COSIGNO

Snel, gemakkelijk en veilig certificaten van oorsprong digitaal aanvragen en uitreiken.

Deze applicatie garandeert een optimale gebruikservaring op desktop, smartphone en tablet.

meer info