DocTrails is een universeel berichtenplatform. Het platform zorgt voor een automatische en gecertificeerde uitwisseling van berichten tussen verschillende ERP-systemen. DocTrails is volledig conform de geldende nationale en Europese wetgeving geïmplementeerd. Bedrijven leveren de gegevens aan in hun gestructureerd formaat. Indien nodig wordt de data geconverteerd naar XML of PDF en voorzien van een elektronische handtekening gebaseerd op een geavanceerd of een gekwalificeerd certificaat (zoals bijvoorbeeld vereist is in Duitsland). De elektronische facturen worden naar de klanten gestuurd of ter beschikking gehouden in het portaal. De elektronische facturen kunnen ook elektronisch gearchiveerd worden op CD/DVD en ter beschikking gesteld aan de klant.

NIEUW !

 

Met de nieuwe DocTrails service DDP (Document Digitation Proces) worden papieren documenten en facturen in een handomdraai omgezet naar uw eigen formaat en ingelezen in uw eigen omgeving.

DDP zet de ontvangen ‘hard-copy’ (papieren) facturen om naar het door uw gewenste digitale formaat. De papieren factuur wordt nu rechtstreeks aangeboden in de business omgeving van onze klant. In tegenstelling tot traditionele scan/OCR oplossingen biedt onze DDP dienst wel de garantie op 100% nauwkeurigheid.

D Soft biedt hiermee een geavanceerdere tool en veel goedkopere oplossing dan iedere scan-oplossing. Lees hier meer over DDP (pdf).