Onze diensten

DIGICHAMBERS

KPN LOKALE OVERHEID

eATA-CARNET

De DigiChambers applicatie is gebaseerd op het iSigner platform. Het doel van dit project was de ontwikkeling van een toepassing voor het online document, het Certificaat van Oorsprong. Dit document kan worden gebruikt bij ondernemers, medewerkers van DigiChambers, de Kamer van Koophandel en de Federale Overheid. Deze website laat de ondernemers toe om certificaten van oorsprong elektronisch in te vullen, te ondertekenen, te versturen en af te drukken.

Met de diensten DocZend, DigiD, nWro en Mijn WebSign, gemaakt voor KPN, kunt u documenten op een gebruiksvriendelijke wijze elektronisch ondertekenen, tegen lage kosten en zonder aanschaf van extra software.

De diensten worden als webservice aangeboden en kennen verschillende toepassingsmogelijkheden.

De eATA-Carnet applicatie is gebaseerd op het BlueRidge platform. Het doel van dit project was de ontwikkeling van een toepassing om online ATA/CPD-carnets aan te vragen bij de Kamer van Koophandel, door ondernemers, medewerkers van de Kamer van Koophandel en Federale Overheid. De website laat ondernemingen toe om een carnet in te vullen, te verzenden en af te drukken.